AleksMarkoski

23, Männlich, MazedonienZuletzt gesehen: vor 11 Stunden

189747 gespielte Titel seit 13. Aug. 2011

649 Lieblingslieder | 0 Beiträge | 2 Playlisten | 34 Shouts

 • Freunde werden
 • Nachricht schreiben
 • Shout schreiben

Deine musikalische Übereinstimmung mit AleksMarkoski ist unbekannt

Erstelle dein eigenes Musikprofil

Kürzlich angehörte Titel

Jorge CafruneSin Pique vor einer Stunde
Jorge CafruneEl Cieguito vor einer Stunde
Jorge CafruneVolar de Tu Desamor vor einer Stunde
Jorge CafruneLa Pura Verdad vor einer Stunde
Jorge CafruneCautiva del rнo vor einer Stunde
Jorge CafruneHuaytiquina vor einer Stunde
Jorge CafruneCuando Te Fuiste vor einer Stunde
Jorge CafruneVisiуn Del Chacho vor 3 Stunden
Jorge CafruneIndia madre (HyR) vor 3 Stunden
Jorge CafruneVoy Andando vor 3 Stunden
Mehr anzeigen

Shoutbox

 • gosche85

  great! maybe you checked and liked our project. i wish you a great day!

  19. Jan., 16:13 Antworten
 • gosche85

  hi! thanks for accepting me as your friend. maybe you can check out our small project: www.tastemusic.info that would be great. greetings from italy! where in macedonia do you live if i can ask you?

  18. Jan., 17:46 Antworten
 • ThirstLight

  Thanks for added me :) www.facebook.com/thirst.light http://twitter.com/thirstlight1

  14. Feb. 2014 Antworten
 • mneptunius

  Здраво! Ви благодариме за посетата! Како си? Честикти! Ти беше моето посетител броj 100! Збогум! :-) mneptunius

  7. Nov. 2013 Antworten
 • mneptunius

  Во Лисабон, добрите временски услови, сонце, чисто небо и топлина! Како е времето во вашиот град? :-) mneptunius

  29. Okt. 2013 Antworten
 • mneptunius

  Ви благодариме за посетата! Збогум. :-) mneptunius

  27. Okt. 2013 Antworten
 • LotusFlowerRH

  red, yeah red, red is good џабе не сме брачеди :D

  9. Okt. 2013 Antworten
 • Kolovrt

  Поприлично сум сигурен дека тебе ти бев пратил. Приметив баш иста музика со онаа на виорот во некоја од темите и така си претпоставив. А сум можел да прочитам некој вик/shout подоле, ама то е... :) Ништо чудно. Мене ако не ми стигне на меил известување тешко да го заприметам овде. Букмарк ми е профилната страница, а таму не излегуваат тие (1), (2), (3)...

  5. Okt. 2013 Antworten
 • Kolovrt

  Мислам оти ти бев пуштил покана и порано, ама после некое време приметив дека не си прифатил и си реков овој не ќе да е он и ја повлеков. :D Затоа викам да си прашам сега пак... :D

  5. Okt. 2013 Antworten
 • Kolovrt

  Ти ќе да си одвеан од виорот, а? :)

  5. Okt. 2013 Antworten
 • LotusFlowerRH

  да, сеа троа потежок сум, дека металец нели :D Уствари ги рокам за со лол или дота, смирениве не ми идат за тамо, треба нешто поадреналинско, и така.

  4. Sep. 2013 Antworten
 • LotusFlowerRH

  Шерлок. :D

  23. Jun. 2013 Antworten
 • LotusFlowerRH

  знам дека има троа од шо ќе се муртиш ама пак, Your musical compatibility with AleksMarkoski is VERY HIGH :))

  19. Jun. 2013 Antworten
 • LotusFlowerRH

  ќе видеше кои се први у лајбари и белки ќе ти текнеше.. или ? :D

  18. Jun. 2013 Antworten
 • LotusFlowerRH

  пеер, ме позна ?

  16. Jun. 2013 Antworten
 • Druffle

  Хаха, баш сега го запреметив не било мече ова, у право си бил, гуштерче ќе да е. Како и да е, мило ми е со прифати да бидеме пријатели. Поздрав

  1. Mär. 2013 Antworten
 • Druffle

  Мече :)

  28. Feb. 2013 Antworten
 • slb_bobo

  Добри сме:) Па ме нема многу по кајгана, си најдов друга занимација... и не идеш во Скопје да се издружиме некогаш:)

  10. Dez. 2012 Antworten
 • subatomicdreams

  Hi. Thank you for listening to Subatomic Dreams.

  9. Okt. 2012 Antworten
 • subatomicdreams

  Greetings, I notice that our musical compatibility is VERY HIGH. So, I’d like to invite you to listen to Subatomic Dreams with full-length track available.

  2. Okt. 2012 Antworten
 • Alle 34 Shouts

Über mich

Letzte Aktivitäten