Volleyball Fans! » Diskussionen

Mistrzostwa Europy 2009 w siatkówce mężczyzn

• Marysiiia schrieb...
    • Benutzer
    • 8. Sep. 2009, 20:12

Mistrzostwa Europy 2009 w siatkówce mężczyzn

Jak oceniacie szanse polskiej reprezentacji i jakie drużyny ustawilibyście na podium?

• imo będzie można coś więcej powiedzieć po meczu Bułgarów z Rosjanami i jak będzie wygladała drabinka połfinałow ale pierwsze miejsce w swojej grupie mamy na pewno.

• Marysiiia schrieb...
    • Benutzer
    • 9. Sep. 2009, 18:02
    no mamy zapewnione, ale powiem szczerze że oglądanie dwóch ostatnich meczów nie było łatwe, ciekawe na kogo trafimy w półfinale
    No jak na razie Bułgarzy się spisują bardzo dobrze, dużo ludzi stawia na nich jako przyszłych mistrzów

• no i pomysł Bułgaria+mistrz sie spalił. pykamy dzisiaj Greków mamy 1 miejsce potem Bułgarów w pólniale też (tak jak było na MŚ w Japoni) a w finale z Rosjaniami. No cóz na tamtych ME przed finałem wszyscy stawiali na pożarcie Hiszpanów ale pokonali Rosjanów. wiec czemu nie my?

• Marysiiia schrieb...
    • Benutzer
    • 11. Sep. 2009, 15:47
    obyśmy pokazali świetną siatkówkę :)

• Marysiiia schrieb...
    • Benutzer
    • 12. Sep. 2009, 21:52
    no i wszystko poszło po naszej myśli, nie spodziewałam się że rozbijemy Bułgarów w trzech setach, a ten atak Kurka w początku 2 seta to cudo ;d trzymamy kciuki za jutrzejszy mecz :)

• mamy ZŁOTO!!
    fantastycznie, nie spodziewałam się, że w finale będziemy grac z Francją..a tu proszę, wielcy Rosjanie poza podium.. ;P Co prawda trzeci set naszym kompletnie nie wyszedł, ale jak to bywa podnieśli sie i skończyli mecz.

Nie potrzeba czasu by się zakochać, lecz potrzeba lat by wiedzieć co to miłość.
    Ask me :)
    • Nela_15 schrieb...
    • Benutzer
    • 14. Sep. 2009, 10:45
    kocham naszych chłopaków :D:D:D

• Marysiiia schrieb...
    • Benutzer
    • 20. Sep. 2009, 21:08
    i kto by pomyślał, jeszcze przed ME ze zajdziemy na sam szczyt :) gratuluje z całego serca, jestem z nich dumna.. jak zawsze :D

• a Kurek i Bąku byli podbno źli. gdzie są ci krytycy?

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.