Volleyball Fans! » Diskussionen

Volleyball player

• [Gelöschter Benutzer] schrieb...
    • Benutzer
    • 3. Jul. 2010, 18:31
    No i chyba Kurek, bo jest bardzo obiecujący. Już teraz świetnie spisuje się na boisku...pomyślcie co będzie za trzy, cztery lata.
    to samo z Jaroszem i Łomaczem. ;)

• Benutzer
    • 14. Aug. 2010, 14:59
    Ja bardzo lubię Wilfriedo Leona z Kuby. To niesamowite, że w tak młodym wieku gra na tak wysokim poziomie. Jest on tylko o rok ode mnie starszy ;)
    Ponadto ogromne wrażenie robi na mnie gra Osmeny'ego Juantoreny. Z Polskich siatkarzy bardzo lubię Bartka Kurka (za grę i za fantastyczne miny ;D) i Igłę. A z siatkarek to Jaqueline z Brazylii i nasze złotka z Barańską i Skowrońską na czele ;)

• Benutzer
    • 18. Aug. 2010, 10:50
    Leon jest naprawdę dobry, tylko nie pasuje mi trochę jego zadziorny charakter. Wydaje mi się, że jest za młody, żeby strzelać jakieś prowokacyjne miny do zawodników starszych od siebie o 15 lat. No, ale siatkarz ma przede wszystkim grać, a to wychodzi Mu świetnie.

• difficult choice.
    Guillame Samica, Aleh Akhrem, Manoon Flier, Małgorzata Glinka, Agnieszka Bednarek. Kurek, Jarosz, Pliński, Zagumny :D
    dużo ich.

[...] nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby.
    • editka88 schrieb...
    • Benutzer
    • 21. Sep. 2010, 13:16
    Grzegorz Łomacz, Marcin Wika, Alen Sket, Dante

• eliexx schrieb...
    • Benutzer
    • 19. Aug. 2011, 17:04
    Maxim Mikhaylov, Tsvetan Sokolov :)

• Benutzer
    • 20. Nov. 2011, 16:16
    Michał Bąkiewicz, Patrick Steuerwald (;

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.