Pink Floyd TR » Diskussionen

What's your favorite ....

• [Gelöschter Benutzer] schrieb...
    • Benutzer
    • 5. Jul. 2006, 6:42

What's your favorite ....

What's your favorite Pink Floyd Song?

• ezgiiii schrieb...
    • Benutzer
    • 6. Jul. 2006, 9:15
    Shine on You crazy Diamond

-------Hallelujah!!!-------
    • zin_carla schrieb...
    • Benutzer
    • 6. Jul. 2006, 22:07
    Zor bir soru bu.

But i'm on somewhere between Echoes and Shine on You Crazy Diamond both parts for both.

• chybadwa schrieb...
    • Benutzer
    • 9. Jul. 2006, 21:40
    no doubt Echoes

• Comfortably Numb (Live) [Pulse Version]. This song gives me goosebumps everytime I hear the "guitar solo".

• shine on you crazy diamond...

• zeyrek schrieb...
    • Benutzer
    • 19. Jul. 2006, 22:30
    bende böyle bi kararsız kaldım ama şuan time dinliyorum demek ki time demem lazım:)

• Probably Comfortably Numb

• ceeem schrieb...
    • Benutzer
    • 21. Aug. 2006, 15:03

zor oldu şimdi..çok baskı hissediyorum

Have a cigar!

• Benutzer
    • 21. Aug. 2006, 18:11
    öö.. şey.

Time sanırım.

• Echoes obviously...

• Vidar_ schrieb...
    • Benutzer
    • 22. Aug. 2006, 20:37
    Sözde sonuna Tr koyduk grubun ama bu yabancı arkadaşlar pek anlamıyor... Neyse konukseverliğimizi gösterelim...

I can't choose any song for favourite... Because this is disrespect for other songs :)

Progressive Rock Toplumu
    www.progturk.com
    • huss81 schrieb...
    • Benutzer
    • 19. Sep. 2006, 10:58
    Ben de Dogs diyorum
    belki Echoes'un best of albümü için yapılan kısa(16:30) versiyonu da olabilir

• onurrrrr schrieb...
    • Benutzer
    • 21. Sep. 2006, 23:50
    Set The Controls For The Heart Of The Sun

• sanother schrieb...
    • Benutzer
    • 3. Okt. 2006, 16:14
    nedendir bilmem ama "signs of life"

je rêve, donc je ne suis pas...
    • aspidiske schrieb...
    • Abonnent
    • 8. Okt. 2006, 0:23
    You better run. Run Like Hell.

saturnine , martial & lunatic
  • stüdyo albümlerindeki tüm parçalarını dinlemiş, kısmen hafızlamış biri olarak "wish you were here" desem çok mu klasik olacak? :)
    yok öyle etkili bir söz, akustik gitar düeti, vs vs

We have a OneWorldDestiny: Either we're ONE or we're NONE.
  • Ne diyeyim, muzikle ilgisi olan herkesin hayatta kendine bir kez sormasi gereken iyi soru! Tum studyo albumlerini ve ozellikle Dark Side sonrasi bir cok konser kaydini tek tek dinleyip, her bir sarkiya gurme titizligiyle puan vermis biri olarak bu soruya cevap vermek icin en sevdigim PF sarkilarini bir kez, bir kez daha dinledim. Wish You Were Here ve Gilmour'un muhtesem gitar solosuyla Comfortably Numb arasinda bir turlu secim yapamadim ama sonunda burun farkiyla Comfortably Numb one gecti. Belki de kahramanlarimin yerine hayaletler koymak istemedigimdendir, kimbilir?

What a question, sorta every music lover should ask herself / himself once in a lifetime! As being someone who listened to every studio album and most of the live performances especially after Dark Side, and who diligently rated every single song of Pink Floyd, I need to listen to my favourite PF songs once / twice again just to answer the question properly. At the end, Comfortably Numb (by Gilmour's incredible guitar solo) got the first rank against Wish You Were Here. Perhaps, I don't wanna trade my heroes for ghosts, that's why!

"Without music, life would be a mistake" Nietzche.
    • Benutzer
    • 19. Okt. 2006, 18:49

Comfortably Numb

It has to be

• öee şey...

see emily play, bike ve echoes arasında kalmış bulunmaktayım

• Benutzer
    • 7. Nov. 2006, 15:22
    echoes

• follow your dreams, cause we all die young...
    • Benutzer
    • 19. Nov. 2006, 8:09
    shine on you crazy diamond kesinlikle

• happynightmare said:
    Careful With That Axe Eugene

aslinda cok kararsiz kaldim ben ya... ama normaldir pink floyd soz konusu oldugunda..

Ama soyle bir bakildiginda muzikal anlamda ciddi olarak daha once yapilmamis bir ornek

Atom Heart Mother

follow your dreams, cause we all die young...
    • akinap schrieb...
    • Benutzer
    • 4. Dez. 2006, 5:53
    inanmazsınız belki ama "the saurce of secret" çok büyük keyif alıyorum bu şarkıyı dinlerken. biraz uzun ve tribal girişi insanları sıkıyor olabilir. wish you were here benim için çok gerilerde kalıyor pink floyd eserleri arasında. acaba bende mi tuhaflık var bilemiyorum. daha ilginç bişey daha söyleyeyim sabah akşam pink floyd dinlerim bazen ama özellikle wish you were açasım hiç gelmemiştir.

*Roll Eyes*
Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.