Open Mind Index » Diskussionen

Ogólna dyskusja o OMI (po polsku)

• Ja też mam problem z OMI.
    Owszem wygenerowało nowe zestawienie, z tym że na moim koncie, pojawia się to NOWE na zmianę ze STARYM. Czyli w ciągu dnia widoczne jest raz z maja innym razem z czerwca...
    O co chodzi???

• Plum_Pie schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Jul. 2008, 20:32
    Czy też tak macie,że zależnie od schematu kolorów macie różne OMI?

mam
    tree dark 146
    anatomy dark 150

sprawdźcie u siebie:)

• witam.mam konto od dwóch miesięcy,a wygenerowałem OMI 31.05.08.póżniej nic sie nie zmieniło tylko na początku lipca zmieniła sie na grafie data na 26.06.08 a OMI nic....

• Admv schrieb...
    • Benutzer
    • 31. Jul. 2008, 14:28
    OMI to dobry pomysł, lecz wymaga wielkich porządków w akceptowalnych tagach. Bo co z tego, że słucham zróżnicowanej muzyki, skoro większość z niej jest wyświetlana przez OMI jako elektroniczna. Takich ogółów nie powinno w ogóle przyjmować, podobnie z "seen live", "female vocalists", etc. Te tagi właściwie nic nie określają, ale za to mają duży wpływ na ocenę czyjejś otwartości umysłu. Przy czym fani metalu, którzy słuchają tylko jego odmian mają największe wyniki. Unfair.

• zolt_88 schrieb...
    • Benutzer
    • 3. Okt. 2008, 11:04
    Dokładnie.

Maybe I'm destined to be alone?
    Or maybe there's someone who will understand, that I'm not able to share my world?
    I'm still running away... It's crazy, I know...
Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.