Disturbed PL » Diskussionen

Wrażenia po koncercie 06.06.2011 w Stodole

• Wrażenia po koncercie 06.06.2011 w Stodole

Podzielcie się waszym wrażeniami po koncercie, co wam się podobało bądź nie. Napiszcie relacje jeśli chcecie :)

Zapraszam do dyskusji!

• hehe

nie byłem

KTL
    • Martapz schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Jun. 2011, 13:31
    Byłam, stalam pare metrow od sceny...Zreszta Stodoła jest tak mała, ze tam kazdy stoi "pare metrow od sceny " :) dzis jestem głucha na lewe ucho ale to nie ma znaczenia.
    Sevendust zrobilo rozpierduchę. Jestem zachwycona ich wystepem, na kolejne ich koncerty na pewno pojade, nawet do Niemiec jesli bede zmuszona. Zarąbisty koncert z publicznoscia, zdecydowanie lepszy niz Disturbed. Kurde, tak sie naskakalam, ze malo sobie nogi nie skręciłam :))
    Poniewaz byl to moj 5-ty czy 6ty koncert Disturbed wiec i dziwne, zeby mnie panowie mega podniecili swoim wystepem. Bylo fajnie, kilka utworow przesmęcili (Haunted) i widac bylo, ze ludzie nie wiedzieli, co to za utwor ;) Natomiast Asylum czy DWTS mnie powalilo. Natomiast pierwszego supporta nie pamietam, ta laska troche zbyt mocno przynudzala.

• kto nie byl niech zaluje ;p

koncert byl mega mega eXtra :D zreszta co tu duzo mowic w koncu Disturbed :) :)no i dzieki w ogole jakims ludzia ktorzy zgarneli mnie spod housa hehehe ;p pozdro :)

Bearbeitet von sarenkaaa1989 am 9. Jun. 2011, 10:12
    • Ciechuu schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Jun. 2011, 13:54
    Koncert był fenomenalny, bardzo się ucieszyłem kiedy usłyszałem Haunted. Z drugiej strony spodziewałem się trochę lepszego kontaktu z publiką. Swoją drogą Mike mógłby zagrać jakieś ciekawsze solo, bo od ok. 3 lat gra tę samą partię.

Jednak to nie zmienia faktu, że było po prostu zajebiście !!! Mogę śmiało rzec, że był to jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy koncert w moim życiu :)

• MegaGosu schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Jun. 2011, 14:08

:)

Może i gra tą samą partię, ale nigdy jej nie słyszałem na żywo !! Zagrali moje ulubione kawałki ! Land of confusion, The game, Down with the Sickness, Haunted !! Rise byłby wisienką na torcie ale koncert był przezajebisty !! Po prostu niesamowite doświadczenie !! I na dodatek zgarnąłem autograf i uścisnąłem ręke gitarzyście Sevendusta !! ;] NIECH WRACAJĄ JAK NAJSZYBCIEJ!

• Devon182 schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Jun. 2011, 20:20
    byłem i było naprawdę fajnie, ale gdzie stricken? ;/ na szczęście Liberate poszło na początku i nie musiałem długo czekać ;)

Rock the World

• Sevendust jest fajne dają dobre show i mają fajny kontakt z publiką. Jednak to Disturbed rozpierdoliło Stodołe ma cięższe brzmieni. lepsze kawałki swój wypracowany styl i dali większe show. Takie moje spostrzeżenie dla tych co mówią, że dist to jednak nie to nie trzeba bylo tyle oglądać wystepów dista na yt a potem mówic, ze niczym nie zaskoczylo dali normalny koncerta a przecież wy nigdy przenigdy nie widzieliście dista na zywo a 7d nie wspominając.

• Martapz schrieb...
    • Benutzer
    • 8. Jun. 2011, 19:40
    I tu sie Deli mylisz - Disturbed nie ma i nie bedzie mial ciezszego brzmienia od Sevendust. Disturbed to hard rock, natomiast Sevendust to typowy metal - mocny, agresywny, zdecydowanie zrobili wieksza rozpierduche niz Disturbed. Co do tego, ze Disturbed dali wieksze show - no a jaki mieli dac, skoro 7d byl tylko ich supportem...? Kocham Disturbed ale po koncercie poniedzialkowym Sevendust-Disturbed 1:0 (i to nie tylko moja opinia...)

• Nie mylę się, ale jak masz takie zdanie to dobrze i oczywiście je szanuje! :)

• Ja uwazam ze Disturbed byli najlepsi w koncu pojechalam tam dla nich. 7Dust fajne, ale to Disturbed bynajmniej dla mnie byli tam najwazniejsi, zagrali SUPER :D

• Fluy1992 schrieb...
    • Benutzer
    • 10. Jun. 2011, 20:47
    Ja też bym powiedziała, że Sevendust ma cięższe brzmienie od Disturbed, ale to nie zmienia faktu że Dist rozwalił Stodołę ;D Niech do nas wracają jak najszybciej !!!

• Reasteer schrieb...
    • Benutzer
    • 19. Sep. 2011, 14:31
    Disturbed dał czadu, Sevendust był dobrą rozgrzewką, ale jednak nie dał mi takiego kopa jak David i reszta chłopaków ;)
    Mam nadzieję, że to nie był ich ostatni koncert w Polsce!!

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.