Direc-T » Diskussionen

Direc-t e alternatif bi grup varmı ?

• srdrclk schrieb...
    • Benutzer
    • 4. Jun. 2006, 21:57

Direc-t e alternatif bi grup varmı ?

Hmmm bence alternatifi yok ama PANİK olabilir
    Sizce ?

• volvox schrieb...
    • Benutzer
    • 4. Jun. 2006, 21:59
    Hiç Snamıyorum Ya! Panik Sandığım ve Beklediğim Kadar İyi Çıkmadı Direc-t onlardan çok daha iyi :) Deniz üstüne alınmasın ama Kurban ı dağıtmayacaktı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• srdrclk schrieb...
    • Benutzer
    • 4. Jun. 2006, 22:02

Re:

Quoth volvox:
    Hiç Snamıyorum Ya! Panik Sandığım ve Beklediğim Kadar İyi Çıkmadı Direc-t onlardan çok daha iyi :) Deniz üstüne alınmasın ama Kurban ı dağıtmayacaktı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurban konusunda haklısın dağıtmıycaktı grubu şimdi yeni grup deniyo ama bakalım sonu nasıl olucak daha Panik i dinleme fırsatım olmadı ama inşallah Kurban kadar başarılı olurlar...

• Kurban tekrardan birleşti zaten...

Panik de o kadar kötü değildi bence hatta Kurban'ın ilk haline benzio -ki o zamandaki de eğlenceli bir albümdü...

Direc-t'e de tek alternatif Kurban'dır bence

• [Gelöschter Benutzer] schrieb...
    • Benutzer
    • 21. Feb. 2007, 15:59
    Bence direc-t in en önemli özelliği, Türkiye'de herhangi bir benzeri/alternatifi bulunmayacak derecede özgün olması. Yok illa ben bi alternatif bulcaam diyorsanız Panik derim ben.

• sonkez schrieb...
    • Benutzer
    • 18. Aug. 2007, 14:59
    kesinlikle alternatif bir grup yok dünya da da yok aramayın boşuna onlar tek =)

• TolqaCem schrieb...
    • Benutzer
    • 27. Aug. 2008, 22:04
    dünya müziğini pek bilmem ama türkiye'de alternatifi yok. kurban ve direc-t kıyaslaması komik olmuş. ayrı kulvarların grupları onlar.

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.