Coma » Diskussionen

Najmniej lubiane utwory.

• samo_zUo schrieb...
    • Benutzer
    • 15. Aug. 2007, 12:01

Najmniej lubiane utwory.

Był już wątek o Waszych ulubionych utworach Comy, więc pomyślałam, że dla kontrastu założę temat o tych mniej lubianych przez Was piosenkach owego zespołu.
    Osobiście nie przepadam za "Schizofrenią", jakoś te dźwięki do mnie nie trafiają, tekst jakoś też mnie nie zachwycił. No i radiowa wersja "DDDD" to porażka...Musze mówic dlaczego? :>
    Czekam na Wasze opinie.

• Idun_a schrieb...
    • Benutzer
    • 15. Aug. 2007, 12:16
    nie lubię za bardzo "pasażera" no i radiowa wersja "spadam" to przegięcie!

...spokojnie, spokojnie to jeszcze nie jest koniec...
    • Puch_89 schrieb...
    • Benutzer
    • 15. Aug. 2007, 12:56
    oryginalny pomysł :D:D CO do mnie radiowych wersji nie słucham a tak to nie trafia do mnie nie ma joozka jako jedyne

Not everyone likes metal........FUCK THEM! ! xD
  • Zgadzam sie, ja tez za "Schizofrenią" nie przepadam

• [Gelöschter Benutzer] schrieb...
    • Benutzer
    • 18. Aug. 2007, 21:38
    "Bez widoków"

• DefEmilka schrieb...
    • Benutzer
    • 19. Aug. 2007, 0:23
    Nigdy nie zachwycałam się "Spadam", ewentulanie początek da się lubieć dla mnie...

• [Gelöschter Benutzer] schrieb...
    • Benutzer
    • 19. Aug. 2007, 14:48
    DDDD

• srubeczka schrieb...
    • Benutzer
    • 21. Aug. 2007, 16:45
    "Sierpień" i "W ogrodzie"

• Nie przepadam za anglojęzycznymi piosenkami Comy ...

• DefEmilka schrieb...
    • Benutzer
    • 27. Aug. 2007, 23:07
    srubeczka -> "W ogrodzie" ma świetny klimat. Ja ten utwór uwielbiam :)

• Podpisuję się pod Inflames, ja też nie lubię anglojęzycznych. Mają takie piękne polskie teksty, że nie widzę potrzeby przerzucania się na inny język.

"Wielka poezja, będąc wielką i będąc poezją, nie może nie zachwycać nas, a więc zachwyca."
  • Niestety, Roguckiemu nie za bardzo wychodzi zarówno pisanie tekstów po angielsku jak i śpiewanie w tymże jezyku...

"Of course I'm sane, when trees start talking to me, I don't talk back."
    • zakrza schrieb...
    • Benutzer
    • 4. Sep. 2007, 20:40
    Tak jak większość nie przepadam za "Schizofrenią", "Wojną" i piosenkami po angielsku.

• pTrucizna schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Sep. 2007, 15:06
    Nie przepadam za "Skaczemy" i piosenkami po angelsku

• KrisK-91 schrieb...
    • Benutzer
    • 8. Sep. 2007, 13:27
    Daleka droga do domu.

• Do gustu nie przypadła mi "Schizofrenia" :/ Kiedyś rowniez "Tonacja" nie za bardzo mi podchodziła jednak w koncu sie do niej przekonałam :)

• ja osobiscie za "Nie ma Joozka" nie przepadam... ale staram sie jakos do tego kawalka przekonac ;) kto wie, moze kiedys sie uda xD. Co do obcojezycznych textow, to sie zgodze:)

• "W Ogrodzie"-nie przypadło mi do gustu od razu po pierwszym przesłuchaniu. No i "Spadam", przejadło mi się juz.

• Schizofrenią.. moja ulubiona xD... a ja nie posiadam takiej nie lubianej piosenki XD

• samo_zUo schrieb...
    • Benutzer
    • 4. Okt. 2007, 12:58
    Szczerze mówiąc to jakoś przekonałam się ostatnio do Schizofrenii :D Na początku wydawało mi się to takie mordo-wycie, ale poczułam klimat tej piosenki, uznałam, że tekst pasuje. Cóż, lepiej późno niż wcale.

Ale radiowej DDDD chyba nigdy nie polubię. "Zbyszka" też raczej nie, mimo usilnego próbowania przekonania się do niego..

• Zbyszek jest oryginalny.

• ja jednak znalazłem nie lubianą piosenek.. ogień i cisza wersja LIVE :D

• maxxnecro schrieb...
    • Benutzer
    • 14. Okt. 2007, 20:20
    Radiowa <<Daleka droga do domu...>>
    FUCK!! Po co to komu?!

• Oherside schrieb...
    • Benutzer
    • 16. Okt. 2007, 13:44
    nienasycenie

• toż 'Nienasycenie' jest boskie.

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.