Coma » Diskussionen

Ulubione utwory...

• No to tak . Nie umiem wybrać takich najbardziej ulubionych , ale jeśli już to ostatnio nałogowo słucham 'Piosenka Pisana Nocą' - wiem, że nie samej Comy, ale można w sumie trochę podpasować . ;D
    A tak poza tym to : Transfuzja, System, Tonacja, Świadkowie Schyłku Czasu Królestwa Wiecznych Chłopców (ahh . namęczyłam się i wpisałam cały tytuł xD) , Pożegnanie Z Mistrzami, F.T.M.O. No a jeszcze oprócz tego to wszystkie utwory . ; D

• tamten92 schrieb...
    • Benutzer
    • 12. Mär. 2011, 19:21
    "Listopad" do słuchania, "Skaczemy" na koncertach, "Wola istnienia" za myśl zawartą w końcówce tekstu.

I changed by not changing at all...
    • korbowska schrieb...
    • Benutzer
    • 18. Mär. 2011, 16:53
    o matko, dużo mam tych, które lubię, ulubionego nie mam chyba ;D
    godzinami mogłabym słuchać pasażera <3 tak poza tym to leszek żukowski, wola istnienia, popołudnia bezkarnie cytrynowe, pożegnanie z mistrzami, pierwsze wyjście z mroku i wola istnienia. oczywiście jeszcze piosenka pisana nocą, ale to już samego piotra :)

• korbowska schrieb...
    • Benutzer
    • 18. Mär. 2011, 16:53
    o matko, dużo mam tych, które lubię, ulubionego nie mam chyba ;D
    godzinami mogłabym słuchać pasażera <3 tak poza tym to leszek żukowski, wola istnienia, popołudnia bezkarnie cytrynowe, pożegnanie z mistrzami, pierwsze wyjście z mroku i wola istnienia. oczywiście jeszcze piosenka pisana nocą, ale to już samego piotra :)

• sMilss schrieb...
    • Benutzer
    • 20. Mär. 2011, 20:45
    ulubione? hmmm... na bank Emigracja, Świadkowie Schyłku Czasu Królestwa Wiecznych Chłopców i Listopad. dużym sentymentem darzę F.T.M.O (przy tej piosence oznajmiono mi, że zdałam egzamin na prawo jazdy :D). i żeby było pięć to Sto Tysięcy Jednakowych Miast, bo tą piosenkę śpiewałam na konkursie :D

• Wikonek schrieb...
    • Benutzer
    • 27. Mär. 2011, 15:25
    Transfuzja, Pasażer, Sierpień, Żukowski

• U mnie w moim "TOP..." królują utwory z pierwszej płyty:
    -Leszek Żukowski
    -Zbyszek
    -Sto tysięcy jednakowych miast
    -Sierpień
    -Spadam

elo

• PSIkret schrieb...
    • Benutzer
    • 7. Jul. 2011, 9:22
    1) (ex-aequo) Popołudnia bezkarnie cytrynowe / Świadkowie Schyłku Czasu Królestwa Wiecznych Chłopców
    2) T.B.T.R
    3) Ocalenie
    4) (ex-aequo) Lśnienie / Wola Istnienia
    5) Archipelagi

• depeszkaa schrieb...
    • Benutzer
    • 23. Aug. 2011, 23:24
    1. Listopad
    2. Popołudnia bezkarnie cytrynowe
    3. F.T.M.O.
    4. Zamęt
    5. Zero Osiem Wojna

• locodulce schrieb...
    • Benutzer
    • 8. Sep. 2011, 8:47
    Mogłabym wymienić wiele ale ograniczę się do czterech
    1. Sto tysięcy jednakowych miast
    2. Transfuzja
    3. Skaczemy
    4. Popołudnia bezkarnie cytrynowe

• jak dla mnie 100 tys.jednakowych miast, popołudnia bezkarnie cytrynowe, ostrość na nieskończoność, zamęt i archipelagi ale ciężko wybrać tylko 5

• Popołudnia bezkarnie cytrynowe
    Listopad
    Sierpień
    Trujące Rośliny
    Ekhart

Na siłę wybrane, z samej Hipertrofii mam więcej, niż 5.

• frostuss schrieb...
    • Benutzer
    • 23. Okt. 2011, 9:09
    ooj dużo ich będzie :D to nie wiem czy wymieniać:P

• Wrony! Słuchałem tylko tego przez dobre kilka tygodni, po tym jak zostałem zrobiony w ch*ja przez osobę na której zależało mi najbardziej na świecie.

A poza tym :)

- 100tys. jednakowych miast
    - Spadam
    - Pierwsze wyjście z mroku
    - Zero osiem wojna
    - Nie wierzę skurwysynom

Chociaż równie dobrze mógłbym zamienić kilka tytułów. Na prawdę ciężko wybrać 5 =P

Człowiek bez swej pasji jest jak dom bez właściciela. Niby wokół inni, a samotność mu doskwiera. Ja znalazłem w życiu pasje i je ciągle pielęgnuję... żyje tak jak lubię, piszę to co czuję.
    • Ruda233 schrieb...
    • Benutzer
    • 2. Mär. 2012, 18:16
    Ukochane:

1.Listopad
    2.Spadam
    3.Pierwsze wyjście z mroku
    4.Czas Globalnej Niepogody
    5.Ostrość na Nieskończonośc

• Ulubione

Baardzo trudne zadanie! No poważnie... co kilka dni mam 'fazę' na inny utwór... ale ok spróbuję:

1. Leszek
    2. Daleka droga do domu
    3. Sierpień
    4. Pasażer
    5. 100 tys.

Napisałabym jeszcze... ale mialo być max 5.

Solo Roguca: Piosenka Pisana Nocą.<3

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.