ispravka: razorlight cu prvo nabaviti, pa preslusati, pa tek onda dati svoj sud ;) vise covek ne moze da se opusti ni na last.fmu, sve su preuzele neke cepidlake
perje marshall pojacala u pustinji "please, let me know" KOME SE OBRACAS!?
meni je 2008 donela jedan novi spiritualized album, stvar koju mogu da slušam na ripit do kraja života, kaoi sigur ros koji je ubedljivo na 2. mestu ove godine za mene.
takođe su odlični bili i my morning jacket i m83.
the verve, mogwai, silver mt. zion, beck, death cab for cutie i portis su bili skroz ok. a ni r.e.m. nije bio loš
a ovih mladih britanaca što je bio pun kurac isto može da se probere par odličnih (misteri džets, last šedou papets, džejms morison, lightspeed champion,)
a i one mtv kurve gabrijela kilmi i dafi mogu da kažu da su bile poprilično solidne.
ali što kaže goranche, gomila je podbacila,( ili smo mi podigli kriterijume)... meni je ipak ovo bila vrhunska godina što se muzike tiče.
a_pee_wee said: mora da se grebe, nema nishta na tacnu..manje zivota, vishe muzike :P.. boze naravno....muzike uvek ima...ali ove godine nismo dobili album na koji smo se svi opasno nalozili, ili album koji ce se pamtiti( da li je neko rekao maximo, radiohead, pa i majmuni od prosle godine)....nemam pojma, ja gledam iz ugla nekoga koji pusta muziku, i volim kada pustim novu pesmu a ljudi je vec znaju....
mene je domaca scena odusevila, mnogo je dobra bre...ne samo ovi novi, iskopao sam sve i svasta staro, i slobodno mogu da kazem, podigao kvalitet Domacice:)))
Nine Inch Nails – The Slip ali tek na 25 mestu ja album iz 2008:/
Psi, psi idite kod njih, uzmite im 20 dinara za rakiju!