Forum » Genel Fikir ve Öneriler

last fm programı ara yüzü

• last fm programı ara yüzü

selamlar. ara yüze bariz eksiklikler gördüm. mese en basiti bi pause butonu yok. açılan parçayı istediğim yere almak gibi bir özgürlüğüm yok. bu bir müzik player ise eğer bu imkanlar verilmeli gibi düşünüyorum.

öte yandan açıklamalar albüm hakkında yada sanatçı hakkındaki bilgiler gerçekten çok hoş.

listeyi yan kısımda görebiliyoruz bu da oldukça iyi düşünülmüş ama dediğim gibi iki buton özellği çok şey değiştirir.

teşekkürler.

• serkan_soul

Önerilerin için çok teşekkür ederiz, ilgili departmana iletilecek tabi ama küçük bir hatırlatma, aslında last.fm winamp iTunes vs gibi bir player olarak görülmemeli, zaten last fm bir radyo ara yüzü, netten yayın olduğu için parçayı istediğiniz yere çekmek ya da pause etmek gibi fonksiyonlar yok, zaten bağlantısı kötü olan insanlar bu tip butonlarla şarkılarına devam edemezlerdi vs. yani dinleme keyfi bölünürdü. Zaten normal şartlarda radyo dendiğinde şarkılarda manipülasyon olamıyor, en kötü istasyonu değiştiriyoruz değil mi:D

Bearbeitet von NisaMishap am 4. Jun. 2008, 14:00
  • yo aslında bir sonraki şarkıya geçebiliyoruz bu özellik pause özelliğini getirir mantıksal açıdan. ayrıca önceki şarkı özelliğinide getirir. çünkü sitenin mantığını anladığım kadrıyla kendi istediğim bir isasyona ait şarkı listesini veriyorsunuz. bu parçalar random yada sıralı bi biçimde kullanıcıya özel dinletiliyor. benimle aynı anda bir başkasının dinlediğini zannetmiyorum. ki öyle olsaydı bi sonraki parçaya geçemezdim. :):) teşekkür ederim.

• a evet bi yeri yanlış okumuşum teşekkür ederim :)

• last.fm ara yüzü ile ilgili bir soru daha.

peki bu arayüzün tasarımını değiştirme şansımız varmı? mesela skin yapmak için bi yol mümkünmü? ben grafikerim ve bu tür şeylerle uğraşmak hoş olurdu hemde katkıda bulunuruz.

• serkan_soul

Bizim resmi olarak sunduğumuz bir skin seçeneği yok ancak build.last.fm sayfasından last.fm severler ve kullanıcıların geliştirdikleri birçok şeyi takip edebilirsin. Bize ait geliştirmeler olmadığı için manen destekliyoruz ama destek hizmeti vermiyoruz, gene de oradan hem bu konuları tartışabilir hem de geliştirilen şeyleri inceleyebilirsin. Benim bildiğim kadarıyla henüz yazılım arayüzüne bir skin uygulaması deneyen olmadı :)

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.