• Iron9003 schrieb...
    • Benutzer
    • 2. Feb. 2012, 20:35
    Trutek wielkie dzięki ;D W zasadzie odpowiedziałeś mi na głownie ciekawiące mnie sprawy. Tzn przede wszystkim jak wygląda rozłożenie zespołów, czyli że są 3 sceny i niestety niektóre koncerty ze sobą kolidują.. ;/ cóż nie można mieć wszystkiego.. W razie czego jak sobie coś przypomnę będę pytał. Jeszcze raz dzięki ;) I popieram Glebcie. Czekamy na dobrą wypłatę ;D

• Hej, czy będzie ktoś z Was jechał z Warszawy? Ja bym bardzo chciała pojechać ale nie bardzo mam z kim, więc gdyby ktokolwiek z Was miał wolne miejsce obojętnie z jakiej części Polski to z chęcią bym się dołączyła :) Taki line up że normalnie nie zasnę :D

• Ja mam kilka pytań:
    1. Czy jedzie ktoś z Kielc, lub przejeżdża przez Kielce i ma wolne 2 miejsca?
    2. Czy da się tam kupić jakieś marihunaeny, jeśli tak to za ile? :D
    3. Czy jest dużo policji?
    4. Czy pole namiotowe jest w cenie biletu? Koszt biletu 160 Euro, tak?
    5. Czy sprawdzają przy wejściu? Zaglądają do plecaków itp?

• 4. TAK
    5. raczej tak

btw, do Holandii powinnaś pojechać jak chcesz coś naprawdę porządnego ;)
    chociaż paradoksalnie w Holandii to nawet z psami przy wejściu stoją na tego typu eventach ^^"
    -no ale zawsze uda się coś wnieść ;]

• trutek122 schrieb...
    • Benutzer
    • 5. Feb. 2012, 8:51
    2. Kupić nie wiem, ale przewieźć można bez problemu, tak samo z wniesieniem na pole.
    3. Nie ma dużo policji, jest całkiem sporo ochrony, ale są w przeciwieństwie do polskich ochroniarzy pozytywnie nastawieni i luźno podchodzą do zakazów. Np. nie można było wnosić grillów, palników gazowych czy szklanych butelek. Do pierwszych dwóch się nie czepiali, vódkę ze szkła kazali przelać do plastiku i tyle, poszli sobie dalej.
    4. Tak
    5. Nam nic nie sprawdzali rok temu, może dlatego, że przyjechaliśmy w nocy, zapytali tylko czy mamy jakieś szkło, odpowiedzieliśmy, że nie, ale warto schować do namiotu na wszelki wypadek.

• Liczę że Holendrzy też tam będą, a jak nie to trzeba wziąć ze sobą trochę Holandii. Zapalić jointa przy Skrillexie czy LP, no coś pięknego. A jakie koszta wychodzą jadąc swoim samochodem? Może ktoś ma 2 wolne miejsca w aucie? Nawet z innego miejsca niż Kielce, przecież opłaca się pojechać za 25zł do Wawy a potem wspólnie do Szwabolandii. Jesteśmy bardzo spokojni, weseli, a jak trzeba potrafimy milczeć przez kilka godzin, oprócz tego jedzie z nami student czarnego humoru z Wyższej Szkoły Dowcipów, także nudzić się też nie będziemy.

• NiLik schrieb...
    • Benutzer
    • 8. Feb. 2012, 22:11

wawa

wlasnie.. apropo wawy.. w sumie dzis zobaczylam ze takie cudeńko na szwabskiej krainie bedzie rozegrane ale już chec jest.. jedzie ktos?? ja bez auta ale chętnie z ekipą się wybiorę :)

pozdro

• GunnerPn schrieb...
    • Benutzer
    • 10. Feb. 2012, 11:05

Wyjazd

Ja jadę z Poznania i będę miał wolne miejsca w samochodzie... Trasa do ustalenia... Na pewno się dogadamy...

A jak ktoś ma pytania a propos tego festiwalu, to służę swoim doświadczeniem... ;-)

Gunner

Live And Let Die...
    • endover schrieb...
    • Benutzer
    • 13. Feb. 2012, 14:34
    Ogłoszono nowe zespoły. Szału nie ma, bynajmniej wg mnie. ;>

Lepiej życ jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.
    • trutek122 schrieb...
    • Benutzer
    • 13. Feb. 2012, 15:13
    Moim zdaniem jest git. Tym lepiej, że większość zespołów mi nie podeszła, może nie będzie trzeba wybierać między zespołami. Bardziej martwi mnie fakt, że zostało ostatnie 10000 biletów.. Chyba jednak będę musiał kupić wcześniej.
    Kupował ktoś bilet w Empiku? Jeśli tak, to za ile :)?

• kl3b01 schrieb...
    • Benutzer
    • 13. Feb. 2012, 19:15
    Będą jeszcze bilety na początku marca >>??
    Kurwa oby do wypłaty...

• trutek122 schrieb...
    • Benutzer
    • 13. Feb. 2012, 19:20
    Ciężko, myślę że do końca lutego max. Chytrusy będą kupować większe ilości i biznes robić pewnie.

• trutek122 schrieb...
    • Benutzer
    • 14. Feb. 2012, 14:30
    Oki, bilecik kupiony w Empiku za 705zł, więc już mogę szukać transportu. Jeśli ktoś ma wolne miejsce w aucie z Opola/Wrocławia/okolic to chętnie się zabiorę :)

• ok, a ja szukam z Poznania, 2 miejsca, ew z Wrocławia to wtedy 3 - z kolegą trutkiem122 wtedy ;)

• GunnerPn schrieb...
    • Benutzer
    • 14. Feb. 2012, 22:12
    Widziałem także nową listę zespołów i szału nie robi, ale.. To jeszcze nie cała lista... ;-P

A co się tyczy wyjazdu, to nie przewiduje jechać przez Wrocław - sorry...

Live And Let Die...
    • skover schrieb...
    • Benutzer
    • 15. Feb. 2012, 17:51
    Cześć :)
    Próbował ktoś z was ostatnio kupować karnet przez polską stronę eventimu ? Dostaję tylko informację zwrotną "Przykro nam, dla wybranej metody przesyłki nie są obecnie dostępne żadne opcje.", a w empiku powiedziano mi, że nie mają dostępu w bazie danych i właśnie muszę przez stronę próbować -.-

• trutek122 schrieb...
    • Benutzer
    • 15. Feb. 2012, 18:03
    No są problemy, bo do wyboru mamy 2 opcje, za 730zł i za 164€. U mnie na stronie Eventimu nie dało się wybrać żadnej, zaś w Empiku dziewczyna nie wiedziała, którą opcję wybrać. Poleciłem jej sprawdzić 1szy wariant ten w PLN, lecz wywaliło błąd, więc wybraliśmy drugi [w €] i udało się :) Spróbuj jeszcze raz w Empiku.

• Qanapek schrieb...
    • Benutzer
    • 15. Feb. 2012, 20:11
    Wstępnie szukam jednego miejsca w aucie. Najlepiej z Górnego Śląska, chociaż niekoniecznie. Jestem skłonny kawałek podjechać ;) No i fajnie byłoby dołączyć do jakiejś polskiej ekipy. Nie widzi mi się spędzenie festiwalu samemu :( W zeszłym roku byłem i można powiedzieć, że udało mi się załatwić wszystko w ostatniej chwili. W tym roku chcę sobie nerwów zaoszczędzić :)

• jeszcze tylko 106 dni do totalnego rozpierdolu czaszki :)

• jest ktoś chętny na stopa tam jechać?

• wyjazd na koncert

BOŻE BŁAGAM NIECH KTOŚ MNIE ZABIERZE NA TEN KONCERT. JESTEM Z BYDGOSZCZY. JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ PROPOZYCJE PROSZĘ PISAĆ NA E-MAILA: julek.dud@wp.pl CENA NIE GRA ROLI

• trutek122 schrieb...
    • Benutzer
    • 18. Feb. 2012, 10:23
    @up, spokojnie, do festiwalu ponad 3 miesiące, jeszcze niejedna osoba się zgłosi z propozycją wyjazdu :P Rozumiem, jakby to było dzień przed, to można panikować i szaleć z Caps Lockiem.

• Sp0chi schrieb...
    • Benutzer
    • 18. Feb. 2012, 17:28
    Ja ze znajomą jedziemy z Poznania :). Nie mamy auta i planujemy jeszcze dojazd. Ale mamy jeszcze 3 miechy. :)

• Witam,

Ja jadę z Żywca z kumplem przez Gliwice->A4->Wrock->Norymberga. Będziemy mieć dwa wolne miejsca w samochodzie. Byłem już 3 razy na tym festiwalu, więc służę również pomocą w kwestii merytorycznej. Powrotu nie zapewniamy, bo następny przystanek na Eurotripie to Amsterdam :)

Pozdrawiam

• To zabierz mnie i brata z Wrocka ^^,

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.