• Lublin - bus

witam
    organizujemy wyjazd na koncert z Lublina i chcemy wynająć busa
    szukamy jeszcze około 10 osób aby było jak najtaniej (jak będzie pełny to wyjdzie mniej niż 40 zł od osoby)
    jeśli jesteś zainteresowana/zainteresowany pisz na maila:

lublinsonisphere@gmail.com

• jeśli ktoś jest zainteresowany a jeszcze się nie zdecydował to ogłaszam że zostało nam około 3-4 miejsca i niedługo będziemy zamawiać busa więc piszcie bo pewnie niedługo będziemy mieli komplet.

• Qbiak00 schrieb...
    • Benutzer
    • 10. Mai. 2010, 13:50
    Hehe, a Polonus studencki z Lublina do Warszawy 9 zeta :P

• zamówiliśmy większego busa niż planowaliśmy wiec są jeszcze 4 miejsca wolne na razie

• jakby co to 3 osoby by się pisały.

don't regret a thing!
  • i ja

• gruvby schrieb...
    • Benutzer
    • 30. Mai. 2010, 10:35
    ja też się piszę jeżeli macie jeszcze wolne miejsca

• w takim razie odezwijcie się na maila:
    lublinsonisphere@gmail.com
    ewentualnie priv do Piterhelios lub do mnie

• Zwolniło się jedno miejsce, więc szukamy ostatniej osoby.
    Żeby nie było zamieszania, to tym razem zainteresowani niech piszą wyłącznie na maila lublinsonisphere@gmail.com. Tam najszybciej i najpewniej można się z nami skontaktować.

• [Gelöschter Benutzer] schrieb...
    • Benutzer
    • 2. Jun. 2010, 20:00
    Ludzie,będzie nowy bus wynajęty,bo ja jade ze znajomymi,ale też by nam sie przydało kilka a nawet kilkanaście osób żeby wyszło taniej-pisać do mnie na prv

• u nas (czyli ja i zajeliMiNicka ) jest już pełny bus wiec proszę na naszego maila nie wysyłać zgłoszeń.
    sporo osób nadal jednak jest chętnych na wyjazd busem z lublina więc spoko korzystajcie z tego tematu a być może zbierze się kolejna ekipa na busa.
    pozdro

• Siema,

mam 10 wolnych miejsc w autokarze z Lublina, pisać na priv kto chętny.

Pozdro

• Update: Jak coś to zostało już tylko jedno miejsce więc streszczać się jeśli kto chce.

• Miejscówki rozdane, dziękuje za uwagę.

• edit:nieaktualne

Anonyme Benutzer dürfen keine Beiträge schreiben. Bitte log dich ein oder registriere dich, um Beiträge in den Foren schreiben zu können.